CSM Bucuresti a bifat al doilea succes in grupa principala I a Ligii Campionilor la handbal feminin, campioana en-titre a Romaniei trecand, in deplasare, scor 31-26, de FC Midtjylland.

Cristina NeaguFoto: csmbucuresti.ro

Formatia bucuresteana a dominat mare parte din meci, valoarea superioara a lotului facand diferenta. A exista insa si un moment "critic" pentru "tigroaice": gazdele au avut o perioada buna si au trecut in avantaj pe tabela, 23-22 (in a doua parte a mansei secunde). A urmat insa o reactie de mare echipa a CSM-ului, iar de la 23-22 s-a ajuns in urmatoarele minute la 23-28.

Pana la urma, victoria nu poate fi pusa la indoiala, CSM-ul trecandu-si in palmares al doilea succes din grupa principala I.

Marcatoare CSM Bucuresti: Neagu 10 goluri, Frafjord 8, Kurtovic 4, Gullden 2, Manea 2, Niombla 1, Udristoiu 1, Mehmedovic 1, Hagman 1, Grubisic 1, iar de la gazde s-au remarcat Pedersen 6, Burgaard 5, Fauske 8 reusite. Paula Ungureanu a avut 10 interventii, iar Grubisic 7.

Ce a ramas de jucat:

CSM - Rostov (11 februarie), Gyor - CSM (26 februarie), CSM - FCM (4 martie), Rostov - CSM (10 martie).

Primele patru clasate din cele doua grupe principale se vor califica in sferturile de finala (6-8 aprilie turul si 13-15 aprilie returul). Castigatoarele din sferturi se vor califica in "Final Four", care va avea loc la Budapesta, in 12 si 13 mai.

Grupele principale, clasamente in timp real:

*Sursa foto: captura soccerstand.com