Internationalul galez al echipei de rugby Ospreys, Scott Baldwin, a ratat meciul cu formatia sud-africana Cheetahs, din competitia Pro14, deoarece a fost muscat de mana de un leu, a anuntat antrenorul Steve Tandy, potrivit News.ro.

Muscat de leu la zooFoto: Captura YouTube

Incidentul a avut loc in timpul unei vizite a echipei la rezervatia privata Weltevrede Game Lodge, situata la 35 de kilometri de Bloemfontein. Baldwin a fost muscat dupa ce a ignorant aventismentele angajatilor de a nu incerca sa se apropie si sa intinda mana catre lei.

"A existat un incident cu un leu. A fost o prostie din partea lui Scott si are mare noroc. Ni s-a spus la ce distanta sa stam. Nu stiu ce spectacol cu animale salbatice a vazut Scott in care poti sa mangai un leu pe cap ca si cum ar fi o pisicuta. Probabil este una din cele mai stupide situatii in care am fost vreodata, insa din fericire Scott este in regula. Speram ca in urmatoarele doua saptamani isi va relua antrenamentele", a spus Tandy, potrivit BBC.

Lui Baldwin i s-au aplicat cateva puncte de sutura, a adaugat tehnicianul.

Ospreys a fost invinsa de Cheetahs cu scorul de 44-23, in partida disputata vineri, la Bloemfontein, in etapa a cincea a competitiei. In etapa urmatoare, la 7 octombrie, Ospreys va intalni echipa galeza Scarlets.