Vedeta lui Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, a reusit 48 de puncte in victoria obtinuta impotriva celor de la Seattle Supersonic, scor 123-121. Acesta este cel mai mare numar de puncte marcate in actuala stagiune, 48, informeaza site-ul oficial al echipei din "orasul ingerilor".

Partida a fost una dramatica, invingatoarea fiind stabilita dupa prelungiri, cand Kobe a reusit sa inscrie punctele decisive cu numai 4.3 de secunde inainte de gongul final.

"Tine foarte mult si de noroc sa realizezi asa ceva, face parte din joc. Este foarte posibil ca in urmatoarele partide sau saptamani sa nu mai fiu in forma. Este imbucurator ca evoluam din ce in ce mai bine", a punctat eroul din LA.

A fost prima partida pentru Lakers in care au evoluat fara accidentatul Andrew Bynum. In urma acestei noi victorii, Los Angeles Lakers se instaleaza pe prima pozitie in Divizia Pacific, la egalitate cu Phoenix Suns, 26 de victorii si 11 infrangeri, anuntandu-se una dintre pretendentele la fazele superioare ale competiei de peste ocean.