Aneta Udristoiu este, incepand de luni, noua jucatoare a echipei CSM Bucuresti. Extrema dreapta in varsta de 27 de ani, Aneta a semnat un contract valabil pana in 2019 cu echipa care a castigat ultimul titlu de campioana a Romaniei la handbal feminin.

Aneta Udristoiu, jucatoare a CSM-uluiFoto: csmbucuresti.ro

Udristoiu a fost achizitionata de CSM de la Dunarea Braila.

"Ma bucur enorm de mult ca anul viitor o sa fac parte din echipa CSM Bucuresti. Este un pas important in cariera mea, personal imi doresc ca anul viitor sa avem performante cat mai bune si cat mai frumoase. Sunt foarte fericita ca ma voi alatura unor jucatoare de mare valoare de la care sunt convinsa ca o sa am ce invata. Astept cu nerabdare sezonul viitor si sunt convinsa ca impreuna o sa formam o echipa de vis" - Aneta Udristoiu.

De-a lungul carierei, Aneta a castigat titlul national (in 2014) alaturi de HCM Baia Mare, Cupa Romaniei (2013, 2014 tot cu Baia Mare) si Supercupa Romaniei (2013).

In actualul sezon (2016-2017), Udristoiu a castigat medaliile de argint alaturi de Dunarea Braila. Aneta este componenta a nationalei de handbal feminin a Romaniei.