Ales recent cel mai bun jucator din liga de fotbal american, NFL, Tom Brady a devenit primul jucator al echipei New England Patriots ce a dobandit in acelasi timp si trofeul de “cel mai bun atacant”.

Cu un punctaj de 35,5 dar si cu un palmares de invidiat in acest sezon, de 50 de touchdown-uri si 23 de pase decisive, Brady este cel mai valoros din cei trei reprezentanti ai echipei sale in topul celor mai buni fotbalisti din Liga Americana.

“Nu trebuie sa te gandesti mereu ce trebuie sa faci ca sa fii cel mai bun, ci doar sa-ti faci treaba pe teren, sa vii in fiecare zi si sa muncesti cot la cot cu restul coechipierilor”, a declarat modest Brady referitor la noul trofeu individual castigat de el in acest sezon, citat de site-ul esmas.com.

“Aceste premii individuale sunt pe picior de egalitate cu golurile pentru Patriots. Chiar daca ma simt extrem de onorat pentru faptul ca mi-este recunoscuta valoarea, pentru mine este mai important sa duc echipa cat mai sus si sa ii fiu lider incontestabil”, a continuat el in acelasi interviu.

Echipa New England Patriots a reusit un scor perfect de 16-0 in sezonul regulat, iar Brady a avut o contributie uriasa la acest lucru, doborand recordul de 50 de touchdown-uri realizate un singur jucator.