Calificata pentru al doilea an consecutiv in FINAL Four-ul de la Budapesta, CSM Bucuresti va intalni in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin pe Vardar Skopje, conform tragerii la sorti care a avut loc in cursul zilei de marti la Budapesta. Inedit: avem aceleasi echipe in Final Four precum in 2016 si acelasi program in semifinale.

Champions League, handbal femininFoto: ehfcl.com

De stiut: Vardar Skopje este singura echipa care a fost prezenta in toate cele 4 editii din Final Four, dar nu s-a calificat niciodata in finala.

Program semifinale:

Buducnost - Gyor

CSM Bucuresti - Vardar

Partidele din semifinale se vor juca pe 6 mai, iar finalele (mica si mare) vor avea loc pe 7 mai 2017.

Meciurile se vor disputa in "Papp Laszlo Sportarena" din Budapesta. Preturi bilete: 35 euro (categoria IV), 65 euro (categoria a III-a), 90 euro (categoria a II-a) si 130 de euro (categoria I).

Turneul Final Four (la care vor lua parte cele mai bune patru echipe de pe Batranul Continent: Gyor, HC Vardar, Buducnost si CSM Bucuresti) se va desfasura la Budapesta, in zilele de 6 si 7 mai.

Pe langa CSM (n.r. in 2016), alte doua echipe din Romania au mai cucerit trofeul de-a lungul timpului (pe acea vreme se numea Cupa Campionilor Europeni): Stiinta Bucuresti (1961) si Rapid Bucuresti (1964).

In finala competitiei au mai ajuns: Universitatea Timisoara (1973), Stiinta Bacau (1986) si Oltchim Ramnicu Valcea (2010).