U Banca Transilvania Cluj a obtinut, miercuri, in deplasare, a patra victorie consecutiva din grupa G a FIBA Europe Cup si s-a calificat in faza a doua a competitiei, dupa succesul in fata kosovarilor de la KB Peja, scor 99-76 (51-30), scrie News.ro.

Victorie pentru U-BT Cluj-NapocaFoto: u-bt.ro

Marcatorii echipei U BT Cluj au fost Moldoveanu 25 puncte, Rasici 20, Adamovici 19, Barro 14, Dykes 8, Torok 6, Pustozvonov 5, Toth 2, iar pentru gazde s-a remarcat Reed 18 puncte.

In cealalta partida din grupa G, Gaziantep s-a impus in fata celor de la Petrolina AEK Larnaca, scor 80-72 (41-37).

Anterior, U BT Cluj a obtinut trei victorii in grupa G: 85-76 cu KB Peja, 73-72 cu Gaziantep Basketbol si 65-63 cu AEK Larnaca Petrolina.

In clasament, pe primul loc se afla U-BT Cluj Napoca, cu 8 puncte, urmata de Gaziantep, 7 p, KB Peja, 5 p, Petrolina AEK Larnaca, 4 p.

In grupele FIBA Europe Cup mai evolueaza si Steaua CSM EximBank Bucuresti, respectiv BC Mures, cea de-a doua obtinand si ea, marti, calificarea in faza a doua a grupelor competitiei.

In urmatoarea partida, penultima din grupa, U BT Cluj va evolua pe teren propriu, in 16 noiembrie, cu Gaziantep, dar are asigurat deja locul 2 in grupa, fiind calificata in faza a doua.

Primele doua clasate in fiecare grupa, plus alte patru formatii de pe locul 3 vor avansa in turul secund al competitiei, prevazut a se desfasura, de asemenea, sub forma de grupe, in care se va juca pentru calificarea in optimile de finala.