Clubul Sportiv Municipal Ploiesti a anuntat, marti, retragerea celor doua echipe de handbal seniori, feminin si masculin, din competitiile in care erau inscrise in acest sezon: Liga Nationala, respectiv Divizia A.

Handbalistele de la CSM Ploiesti, in greva pentru neplata salariilorFoto: csmploiesti.ro

De asemenea, tot in cursul acestei zile au fost reziliate toate contractele sportivilor si antrenorilor din cadrul sectiei de baschet masculin, iar in zilele urmatoare, vor fi reziliate toate intelegerile cu sportivii si tehnicienii echipei de handbal masculin.

"Fara bani, suntem legati de maini si de picioare si nu putem participa in nicio competitie. In plus, la echipa feminina am ramas cu doar doua jucatoare in lot si e clar ca nu se putea continua asa. Decizia retragerii a venit firesc, in acest context", spune directorul CSM Ploiesti, Cezar Stoichiciu, potrivit comunicatului de presa.

In ceea ce priveste participarea in Cupa EHF, o decizie finala se va lua in zilele urmatoare.

Restantele salariale de peste patru luni, precum si absenta sustinerii financiare viitoare din partea Clubului Sportiv Municipal, subordonat Primariei Ploiesti, sunt principalele motive pentru care cele doua echipe au ajuns la desfiintare.