CSM Bucuresti a reusit o victorie superba in deplasare (scor 29-28) cu Rostov Don, campioana Rusiei, rezultat in urma caruia a obtinut calificarea in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin - va evolua in Final Four-ul de la Budapesta (se va disputa pe 7 si 8 mai).

CSM BucurestiFoto: csmbucuresti.ro

Echipe:

Rostov Don: Lunde, Sedoykina - portari; Slivinskaya 1, Managarova 5, Petrova, Sen 3, Punko, Bobrovnikova 3, Davydenko, Makeeva, Kiseleva 1, Shymkute 3, Ilina 8, Stepanova, Avdekova, Borschenko. Antrenor: Jan Leslie

CSM Bucuresti: Pessoa, Grubisic, Iordache - portari; Gullden 6, Curea 1, Rodrigues 7, Jorgensen 1, Varzaru 1, Bazaliu, Bradeanu 3, Torstensson 1, Nan, Vetkova, Martin 3, Manea 2, Fisker 4. Antrenor: Kim Rasmussen.

In tur, la Bucuresti, a fost 26-25 pentru CSM.

Demn de mentionat este faptul ca formatia din Rostov a avut un bilant incredibil pana la "dubla" cu CSM-ul: 11 victorii si o remiza. Au venit insa cele doua infrangeri, iar campioana Rusiei a parasit competitia.

Turneul "Final Four" se va disputa la Budapesta, in "László Papp Sports Arena", pe 7 si 8 mai 2016.

Campioana en-titre a competitiei este Buducnost Podgorica (a trecut in finala de Larvik HK).

Ultima calificare a unei formatii din Romania printre cele mai bune patru de pe Batranul Continent a fost consemnata in urma cu trei ani si a fost reusita de Oltchim Ramnicu Valcea (a fost eliminata de Gyor).

Sferturi:

CSM Bucuresti - Rostov Don 26-25 (tur)/ 29-28 (retur)

Vardar - Larvik HK 34-20 (tur)

FTC-Rail Hungaria - Gyor 18-31 (tur)/ 23-40 (retur)

HCM Baia Mare - Buducnost 24-29 (tur).