Extrema dreapta Ada Nechita va lipsi de la meciul Romaniei cu Norvegia (preliminarii Campionatul European de handbal feminin) si de la turneul preolimpic (18-20 martie 2016) din cauza unor probleme de sanatate. Nechita va fi inlocuita de Aneta Udristoiu, de la Dunarea Braila.

Ada NechitaFoto: ehfcl.com

"Am fost anuntati de HCM Baia Mare ca Ada Nechita este indisponibila pentru meciurile cu Norvegia si turneul preolimpic. Nu a jucat nici pentru Baia Mare in ultimele doua meciuri, nu stim ce probleme de sanatate are, doar ea si medicul pot sti acest lucru. Am fost nevoiti sa operam cat mai rapid o modificare in lot si am apelat la Aneta Parvut Udristoiu, de la Dunarea Braila. Am anuntat-o marti si a fost foarte bucuroasa, asta ne bucura si pe noi, nu e usor sa chemi o jucatoare din vacanta cu cateva zile inainte de asemenea meciuri importante" - Nicoleta Alexandrescu, managerul echipei nationale, pentru News.ro.

Romania va intalni, in "Sala Polivalenta" din Cluj-Napoca, Norvegia in data de 13 martie 2016, intr-un meci contand pentru preliminariile Campionatului European de handbal feminin.

Apoi, intre 18 si 20 martie, Romania va lua parte la turneul preolimpic, competitie unde tricolorele vor intalni Danemarca (tara gazda), Muntenegru si Uruguay. Pentru a ajunge la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Romania trebuie sa incheie pe unul din primele doua locuri.