Gheorghe Tadici i-a oferit un raspuns Cristinei Neagu, dupa ce handbalista l-a criticat pe fostul selectioner pentru modul in care se purta cu elevele sale. "Nu pot sa ma cobor sa dialoghez cu o astfel de jucatoare. In 43 de ani de activitate am vazut chiar jucatoare mai valoroase decat ea. Nu s-a facut jucatoare in balcon la taica-su, ci lucrand cu o serie de antrenori", a precizat Tadici, intr-un interviu pentru Digisport.

Foto:

A vazut in cariera jucatoare mai bune decat Cristina...

"Nu am niciun razboi cu Neagu! Nu pot sa ma cobor si sa dialoghez cu o astfel de jucatoare, pentru ca in cei 43 de ani de activitate am vazut multe (n.n. jucatoare) si chiar si mult mai valoroase decat ea. M-au deranjat foarte tare in anul acesta si anul trecut anumite afirmatii vizavi de antrenorii romani pe care ii desconsidera, iar pentru ceea ce este ea astazi au muncit foarte multi antrenori" - Gheorghe Tadici, pentru Digisport.

Neagu nu s-a format in balconul tatalui

"Asa cum am spus, ea nu s-a facut jucatoare nici in balcon la taica-su, nici in sufragerie, s-a facut muncind si ea, cu aportul ei, dar cu o serie de antrenori, vreo 8-9. Cred ca putina consideratie fata de oamenii aia care si-au erodat inclusiv sanatatea si si-au sacrificat inclusiv familiile, sunt si eu unul dintre ei, cred ca nu ar strica" - Gheorghe Tadici.

Atac si la adresa lui Alexandru Dedu

"Au fost niste rezultate care s-au obtinut in ultimii doi ani, dar nu cred ca se poate pune, sau nu e logic si nu e etic, in primul rand, sa si le aroge anumite persoane care de-abia au sosit pe la nivelul acesta", a conchis Gheorghe Tadici.

Reamintim ca Neagu a fost inclusa in echipa ideala de la Campionatul Mondial de handbal feminin (disputat in decembrie 2015, in Danemarca), fiind cel mai bun inter stanga.

De asemenea, Cristina a fost aleasa de IHF cea mai buna jucatoare de la Mondialul danez (MVP-ul competitiei). Romania, cu Neagu marcand 63 de goluri (cea mai buna marcatoare a turneului final) a incheiat pe locul trei.