Dupa un Campionat Mondial in care nu s-a putut citi nimic pe fata lui, Tomas Ryde s-a agitat pe marginea terenului la meciul cu Norvegia, disputa pierduta dupa prelungiri de tricolore cu 35-33 (in semifinalele competitiei). "Am avut reactii emotionale la adresa arbitrilor, pentru care imi cer scuze. Felicit Norvegia", a precizat Ryde.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce le-a lipsit tricolorelor

"Nu am reusit sa o blocam pe Loke, iar ele ne-au blocat principalele jucatoare. In anumite momente, jucatoarele au fost penalizate pentru ca au stat in calea adversarelor" - Tomas Ryde.

Mandru de echipa sa

"Sunt foarte mandru, iar echipa Romaniei este foarte mandra sa fie in acest mediu, sa joace impotriva Norvegiei. Cred ca este cea mai buna echipa din lume. Am fost stresati in prima repriza, defensiva nu a mers atat de bine, dar in a doua am jucat din ce in ce mai bine" - Tomas Ryde.

Heidi Loke a facut diferenta

"Norvegia este foarte solida in defensiva. Au gestionat bine presiunea jucatoarelor noastre, fiindca avem un atac bun, cu Cristina Neagu, Geiger sau Eliza Buceschi. Ofensiva Norvegiei nu e atat de buna, dar nici apararea noastra nu e foarte buna, asa ca in final diferenta a facut-o Heidi Loke, fiindca noi nu am avut destula putere pentru a o scoate din joc. In schimb, echipa Norvegiei s-a descurcat sa ne blocheze noua jucatoarele. Astfel, am incercat multe aruncari de pe extreme, cu ceva succes.

Am avut reactii emoționale la adresa arbitrilor, pentru care imi cer scuze. Vreau sa fim fair play, a fost un joc fair play si felicit Norvegia" - Tomas Ryde, citat de Digisport.

Aici poti urmari inregistrarea integrala a partidei Norvegia vs Romania.

Romania vs Polonia se va juca duminica, 20 decembrie, de la ora 15:45, urmand sa fie in direct pe Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews.ro. Polonia este pregatita de tehnicianul campioanei Romaniei, CSM Bucuresti, danezul Kim Rasmussen.

Finala mare dintre Olanda si Norvegia va incepe la ora 18:15.