Romania a pierdut dramatic partida cu Norvegia (33-35, dupa prelungiri), la capatul unui meci in care tricolorele nu au fost cu nimic mai prejos fata de adversare (semifinale, Campionat Mondial). "Ati vazut arbitrajul, fetele au spus ca puteam sa jucam pana dimineata", a precizat Costica Buceschi, antrenorul secund al Romaniei, la finalul meciului cu nordicele.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am tras un semnal de alarma dinaintea meciului, de cand am aflat cine ne va arbitra. Fetele au zis ca

puteam juca pana maine dimineata si nu ne lasau sa castigam. Norvegia a castigat din pura intamplare, nu pentru ca a fost mai buna. Am jucat de la egal la egal. Noi am mai jucat un meci la prelungiri, fetele au fost si mai obosite.

Probabil ca nu dadea bine ca Romania sa elimine Danemarca si Norvegia.

Cristina a fost si ea obosita, e extraordinara. S-a zbatut in atac si in aparare, a facut tot ce a putut. Stiam de la inceput ca norvegiencele vor incerca sa o blocheze in permanenta, dar am balansat jocul, fetele au jucat extraordinar. Daca vom avea liniste, Romania va construi o echipa foarte buna pentru Jocurile Olimpice.

Daca vom juca asa si impotriva Poloniei, sunt sigur ca vom castiga. Ar fi pacat ca munca fetelor sa nu fie rasplatita cu o medalie" - Costica Buceschi la finalul partidei Romania 33-35 Norvegia, citat de Dolcesport.

Aici poti urmari inregistrarea integrala a partidei Norvegia vs Romania.

Romania vs Polonia se va juca duminica, 20 decembrie, de la ora 15:45, urmand sa fie in direct pe Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews.ro. Polonia este pregatita de tehnicianul campioanei Romaniei, CSM Bucuresti, danezul Kim Rasmussen.

Finala mare dintre Olanda si Norvegia va incepe la ora 18:15.