Reprezentativa Angliei a fost invinsa, sambata, pe Twickenham, scor 33-13, de selectionata Australiei si a fost eliminata inca din faza grupelor la Cupa Mondiala pe care o gazduieste, relateaza Mediafax. Selectionerul Angliei, Stuart Lancaster, a declarat ca jucatorii sai sunt absolut socati si extrem de dezamagiti dupa infrangere.

Cupa Mondiala de rugbyFoto: rugbyworldcup.com

Potrivit presei internationale, pentru prima oara in istoria Cupei Mondiale o tara organizatoare paraseste competitia inca din faza grupelor.

Selectionerul Angliei, Stuart Lancaster, a declarat, sambata seara, ca jucatorii sai sunt absolut socati si extrem de dezamagiti, dupa infrangerea suferita.

"Suntem absolut socati. Suntem eliminati... Nu avem cuvinte pentru a ne descrie dezamagirea. Am avut suporteri fantastici si i-am dezamagit. Ne-am dezamagit tara. Am invins Fiji cu patru eseuri si am condus cu zece puncte Tara Galilor, dar nu am reusit sa castigam. Acel meci ne-a costat foarte scump", a afirmat Lancaster.

Anglia va mai juca la Cupa Mondiala in 10 octombrie, cu Uruguay, tot atunci Australia urmand sa intalneasca Tara Galilor.