Infrangerea suferita de Universitatea Mobitelco Cluj pe terenul lui CSU Sibu, in etapa a 10-a a Diviziei A la baschet masculin, a dus la demisia antrenorului principal al ardelenilor, Miodrag Perisic.

Tehnicianul sarb a pus insa plecarea sa pe seama unor motive personale, evitand sa vorbeasca despre situatia precara prin care trece gruparea clujeana. "Multumesc tuturor celor de la Cluj, cu care am lucrat si mult succes echipei, în care am încredere. Este valoroasa !", a spus Perisic intr-o conferinta de presa.

Miodrag Perisic a preluat formatia clujeana în noiembrie 2004, cand l-a inlocuit pe Horia Rotaru, actualul tehnician al formatiei Gaz Metan Medias. Cele mai bune performate ale tehnicianului sarb, la Cluj, au fost un loc 2 in Divizia A si o prezenta in sferturile de finala ale Eurocup Challenge.

Presedintele executiv al clubului ardelean, Mircea Cristescu a declarat ca, pana la gasirea unui nou antrenor principal, interimatul va fi asigurat de "secundul" Dorin Pintea.

"U" a ratat recent calificarea in grupele FIBA Eurocup, iar in campionat are la activ nu mai putin de 4 insuccese care au indepartat-o de titlu.