Echipa feminina ICIM Arad a obtinut o victorie "mare" , in Eurocup, in confruntarea de pe teren propriu cu formatia greaca Apollon Ptolemaida. Elevele lui Adrian Budurean s-au impus cu 64-61 urcand pe locul intai in grupa B, in clasamentul provizoriu.

Partida de la Arad a fost dramatica, formatia elena irosind cu doar 5 secunde inainte de final un atac ce le-ar fi putut aduce o remiza. Moore cu 16 puncte, Kovacici, 13 puncte si Zorici, autoarea a 11 puncte, au fost cele mai bune marcatoare ale aradencelor, de la echipa oaspete remarcandu-se Murphy, cea care a inscris 25 de puncte.

In a 5 -a etapa a grupelor, ICIM Arad va merge in Turcia pentru confruntarea cu Pankup TED Koleji, ce va avea loc la 6 decembrie.

La maculin, in Cupa ULEB, Asesoft Ploiesti a fost invinsa in "Sala Olimpia" de Galatasaray Cafe Crown Istanbul din Turcia cu 81-83. A fost primul meci pe banca tehnica a ploiestenilor pentru Vladimir Arnautovic, inlocuitorul lui Mladen Jojic.

Cu 13 secunde înainte de finalul meciului, scorul era egal, 81-81, însă turcii au marcat punctele victoriei în ultima secundă de joc.

Dupa 4 partide disputate in Grupa C, prahovenii se mentin pe locul al 5-lea in clasament, penultimul, meciul urmator fiind programat in Spania la 4 decembrie contra liderului, Akasvayu Girona.