​Echipa Conferintei de Vest a castigat, duminica, la New York, All Star Game, impunandu-s in fata selectionatei Conferintei de Est cu scorul de 163-158, un rezultat record, dupa un meci in care baschetbalistul Russell Westbrook (Oklahoma City) a reusit 41 de puncte, informeaza presa internationala.

Russell Westbrook, MVP-ul All Star GameFoto: nba.com

La meciul de duminica s-a inregistrat cel mai mare numar de puncte la o editie a All Star Game, si anume un total de 321. Precedentul record, de 318 puncte, fusese stabilit anul trecut, cand Conferinta de Est s-a impus in fata Conferintei de Vest cu scorul de 163-155.

MVP-ul meciului de la New York a fost Russel Westbrook, care cu 41 de puncte (in 26 de minute) s-a apropiat de recordul de 42 de puncte stabilit de Wilt Chamberlain in 1962 (în 37 de minute).

In plus, editia din acest an a All Star Game a stabilit un record in ceea ce priveste numarul aruncarilor de trei puncte reusite de o echipa - 25 (Conferinta de Vest) si a numarului de aruncari de trei puncte reusite de ambele echipe - 48, sustine Mediafax.

Click aici pentru a vedea rezumatul partidei Vest vs Est.