​Allison Pineau si-a reziliat contractul cu Oltchim, jucatoarea din Franta parasind gruparea din Valcea dupa eliminarea din Liga Campionilor. Pe picior de plecare se mai afla sportivele Oana Manea, Katarina Bulatovic si Paula Ungureanu.

HotNews.roFoto: Hotnews

Eliminarea din Liga Campionilor lasa urme adanci la Oltchim. Problemele financiare nu dau pace campioanei Romaniei, iar jucatoarele vor se plece de la Valcea.

Allison Pineau, prima plecata

"Nu pot comenta ce supozitii se fac in aceste zile. Ce pot spune este ca singura jucatoare care si-a exprimat dorinta sa plece pana acum si a si facut-o deja, este Allison Pineau. Am incheiat contractul de comun acord si a plecat deja din Ramnicu Valcea. Nu-i cunosc destinatia viitoare, unde va juca, dar cand am condus-o la aeroport mi-a spus ca e posibil sa mearga la Vardar Skopje" - Andrei Luca, vicepresedintele gruparii valcene, pentru Mediafax.

In alta ordine de idei, mai sunt jucatoare care au sanse mari sa plece de la Oltchim in urmatoarea perioada. Oana Manea a recunoscut ca a purtat discutii cu Kim Ljubljana, Katarina Bulatovic a negociat deja cu Gyor, in timp ce Paula Ungureanu este la un pas de Ferencvaros.