Oltchim se afla in linie dreapta cu pregatirea inainte de partida cu Gyor, din Liga Campionilor la handbal feminin. "Toate jucatoarele de la Gyor sunt bune. Meciul decisiv va fi in deplasare. Daca ne vom califica in finala, as vrea sa o intalnim pe Krim", a declarat Jakob Vestergaard, antrenorul echipei din Valcea, conform Digisport.

Oltchim Ramnicu ValceaFoto: cs-oltchim.com

"In lotul lui Gyor toate jucatoarele sunt foarte bune. In primul rand sunt o echipa, joaca foarte bine din punct de vedere tactic, dar si noi suntem foarte puternici. Este clar ca meciul decisiv va fi in deplasare, in Ungaria. Trebuie sa fim buni atat in defensiva cat si in ofensiva si sa punem probleme pe contraatac. Daca ne vom califica in finala, as vrea sa o intalnim pe Krim" - Jakob Vestergaard, antrenorul Oltchimului.

"Ne asteapta un meci de 120 de minute si sunt convinsa ca plecam cu sanse egale. Oltchim este acum intre primele patru echipe ale Europei. Sunt convins ca suporterii vor fi alaturi de noi, avem mare nevoie de ei, atat in momentele bune cat si in cele mai grele. O victorie va fi un avantaj moral, nu conteaza daca va fi la un gol sau la zece. Daca prind o zi buna, atunci sunt convins ca va invinge si Oltchim"- Paula Ungureanu.

"Nu poti sa compari cele doua meciuri, situatiile sunt diferite. Anul trecut, Buducnost avea o echipa foate buna, acum Oltchim este foarte valoroasa. Nu poti sa spui care dintre echipe este mai puternica. Nu vreau sa vorbesc de viitorul meu, ma gandesc acum doar la meciurile cu Gyor si sa jucam cat mai bine" - Katarina Bulatovic.

Meciul tur dintre Oltchim si Gyor se va juca in "Sala Polivalenta" din Bucuresti, pe 6 aprilie, de la ora 18:00, in timp ce returul va avea loc pe 11 aprilie, la Veszprem, de la ora 20:00.