Partida tur dintre Oltchim si Gyor (semifinale Liga Campionilor la handbal feminin) are sanse minime sa se dispute in Bucuresti, sustine Petre Berbecaru, presedintele CS Oltchim. Cele mai plauzibile variante sunt Sala "Traian" din Ramnicu Valcea si Sala Polivalenta din Bucuresti.

Oltchim Ramnicu ValceaFoto: ehfcl.com

"Daca vom schimba locul, va trebui sa anuntam la Federatia Europeana de Handbal pana la finalul acestei saptamani. Se pare ca varianta Romexpo va pica, am inteles ca acolo va fi un concert exact in acea perioada. La Bucuresti ar mai ramane ca varianta Sala Polivalenta, dar eu ma gandesc ca ar fi mai bine la Craiova sau chiar sa ramanem la Ramnicu Valcea. Ne gandim si la modul in care spectatorii pot ajuta echipa si e clar ca in Oltenia este o atmosfera senzationala. In orice caz vom analiza toate variantele si vom lua o decizie in scurt timp", a spus Petre Berbecaru pentru Mediafax.

Oltchim vs Gyor se va disputa pe 6/7 aprilie (turul) si 13/14 aprilie (returul).

In sezonul trecut, Oltchim a fost eliminata de Gyor, tot in semifinalele competitiei. Obiectivul campioanei Romaniei este castigarea trofeului.

"Sala Traian" - 3126 locuri, toate pe scaune.

"Sala Polivalenta" din Bucuresti" - 6000 de locuri.