​Oltchim Ramnicu Valcea nu i-a mai prelungit contractul antrenorului Radu Voina, scandent la data de 30 iunie, colaborarea dintre cele doua parti urmand sa se incheie. "A fost o liniste prea mare in ultima perioada. Asta-i situatia, mergem inainte. Din pacate, una se spune, alta se face", a declarat Radu Voina.

Radu Voina Foto: AGERPRES

"Ma asteptam sa se intample asa ceva, pentru ca a fost o liniste prea mare in ultima perioada, fata de anii anteriori, cand discutam despre componenta echipei. Asta-i situatia, mergem mai departe, fiecare pe drumul lui. Din pacate, una se spune, alta se face, s-au schimbat si unele planuri si jucatoare intre timp, fata de ce discutasem anterior... Nu sunt prea multe de spus. In mod sigur nu ma gandesc acum la o alta echipa, ci la o vacanta, la odihna", a spus Radu Voina pentru Mediafax.

In varsta de 62 de ani, Radu Voina si-a incheiat mandatul de la echipa nationala a Romaniei in urma cu doar cateva zile. Voina a pregatit in doua randuri pe Oltchim Ramnicu Valcea: intre 2009-2010 si din primavara anului 2011 pana in prezent. Antrenorul a bifat o finala (in 2010) si o semifinala (2012) de Liga Campionilor.