Oltchim Ramnicu Valcea va debuta, sambata, in faza Grupelor Principale din Champions League (handbal feminin), campioana Romaniei urmand sa intalnesca, in deplasare, pe Krim Ljubljana. Partida cu Krim va incepe la ora 19.00 (ora Romaniei), urmand sa fie in direct pe Digisport.

Radu Voina, antrenor Oltchim Foto: ehfcl.com

Absente Oltchim: In meciul din Slovenia, Radu Voina nu se va putea baza pe Paula Ungureanu, Ionela Stanca, Cristina Neagu (absente mai vechi), Ramona Farcau si Ekaterina Vetkova.

Radu Voina a deplasat un lot de 16 jucatoare pentru confruntarea cu Krim.

"Avem doar 16 jucatoare, au fost initial foarte multe, dar acum am ajuns sa punem trei portari pe foaia de joc. De obicei, eu nu pun pe foaie decat doi, dar acum sunt obligat pentru ca nu mai avem handbaliste valide. Pentru meciurile vii­toare, speram sa o recuperam si pe Vetkova, care are rubeola. Avem nevoie de ea, Safta este cruda. Un rezultat pozitiv in Slovenia ar fi un inceput extraordinar, important este sa ne facem noi treaba" - Radu Voina, tehnician Oltchim Ramnicu Valcea.

"Privind cu realism, cele doua favorite ale grupei noastre sunt Buducnost si Oltchim. Vom incerca sa ne surprindem adversarii, ne punem mari sperante in forta de echipa" - Tone Tiselj, antrenor Krim Ljubljana.

Oltchim Ramnicu Valcea, programul meciurilor:

Krim - Oltchim (4 februarie)

Oltchim - Metz (12 februarie)

Oltchim - Buducnost (19 februarie)

Metz - Oltchim (26 februarie)

Oltchim - Krim (4 martie)

Oltchim - Buducnost (11 martie).

Grupele Principale:

Grupa 1:

Larvik

Gyor

Itxako

Midtjylland

Grupa 2:

Buducnost

Oltchim

Krim Mercator

Metz.

* Primele doua echipe se califica in semifinalele competitiei.