Zarko Sesum, jucator al nationalei Serbiei, a fost lovit in ochi cu o sageata aruncata din tribuna in timpul partidei cu Croatia, din cadrul Campionatului European de handbal masculin (semifinala). Sesum a fost spitalizat de urgenta: "ne temem ca rista sa-si piarda ochiul", a precizat Zlatko Skrinjar, ofiter de presa.

Comportament violent al suporterilor sarbi Foto: ehf-euro.com

Sageata aruncata din tribuna il viza pe unul dintre jucatorii Croatiei, dar, din greseala, aceasta l-a lovit pe Zarko Sesum, jucator la Serbiei.

"Un spectator a aruncat o sageata din tribune vizandu-l pe jucatorul croat Ivano Balic si l-a lovit pe sarbul Zarko Sesum. El este la spital. Ne temem ca risca sa-si piarda ochiul", a declarat Zlatko Skrinjar, ofiterul de presa al Croatiei, citat de Mediafax.

"Este detestabil ce s-a intamplat in aceasta seara (n.r. vineri). In tot ceea ce se canta se vorbea de crima. Este trist, dar ne asteptam", a completat Skrinjar.

In varsta de 25 de ani, Sesum a avut nevoie de spitalizare si dupa incidentul in urma caruia si-a pierdut viata Marian Cozma (pe 8 februarie 2009). Atunci, sportivul sarb a fost lovit puternic la cap.

Serbia s-a calificat in finala Campionatului European de handbal masculin dupa ce a invins Croatia, scor 26-22. In ultimul act, sarbii se vor duela cu Danemarca.