La cateva minute dupa infrangerea cu Croatia, din optimile Mondialului de handbal feminin din Brazilia, handbalista Adina Fiera le-a cerut fanilor sa ierte echipei nationale eliminarea prematura din competitie: "Astazi, atat s-a putut. Ne-am lasat sufletul pe teren. Trebuie sa invatam sa si pierdem, pentru ca asa e in sport. Le cerem fanilor sa ne ierte ca i-am dezamagit de data asta", a declarat Fiera la DolceSport, televiziunea care a transmite turneul final in Romania.

Adina FieraFoto: Agerpres

Adina Fiera a fost desemnata cea mai buna jucatoare in meciul Romania - Croatia 27-28, care a insemnat eliminarea selectionatei tricolore de la Mondial.

Oficialii federatiei romane de handbal au anuntat ca incearca sa schimbe rapid biletele de avion, astfel ca echipa sa revina inca de marti acasa.

"Nu vreau sa le scuz pe fete, dar astazi chiar au jucat bine. Problema este ca au venit cu un moral foarte scazut, dupa niste meciuri nereusite in grupa, acolo unde s-a speculat in mod eronat pe tema lipsei de calitate a adversarilor. Apoi, nationala Croatiei este o formatie cu jucatoare de top, unele activand chiar in Liga Campionilor", a declarat Cristian Gartu, presedintele Federatiei romane de handbal.