Dupa ce nu a impresionat in partidele cu Tunisia si Cuba, nationala de handbal feminin a Romaniei vrea sa arate o schimbare de atitudine in fata Japoniei. "Adversarele (n.r. Japonia) alearga de la inceput pana la sfarsit. Fetele trebuie sa joace, vor urma meciurile grele din grupa", a punctat Radu Voina. Partida Romania vs Japonia va fi in direct pe Dolcesport si LiveText pe HotNews.ro de la ora 21.15.

Cristina VarzaruFoto: handballbrazil2011.com

Despre meciul cu nationala Cubei

"Totul a plecat de la aparare. Lipsa crasa de combativitate. Fiecare vrea sa joace pentru ea. Ne-am chinuit cu Cuba, o echipa, cu tot respectul, de un alt nivel. Nu stiu ce sa mai zic, poate ca atat pot jucatoarele astea si noi cerem prea mult de la ele. Normal ar fi trebuit sa fie un meci in care sa evolueze toata lumea, sa menajam cateva dintre fetele care au jucat mai mult, dar se vede treaba ca nu toate sunt conectate la turneu" - Radu Voina (gsp).

Despre confruntarea cu Japonia

"Fetele trebuie sa joace daca pot sa joace. Japonia alearga de la inceput pana la sfarsit si trebuie sa o contracaram. Vin insa meciurile grele din grupa, unde se vede adevarata noastra valoare. Ca sa ajunga sa joace cu Brazilia si Franta de la egal la egal trebuie sa intre in competitie - Radu Voina (prosport).

Grupa C, partidele zilei:

Tunisia - Cuba (19.00)

Romania - Japonia (21.15)

Franta - Brazilia (23.45)

Grupa C, clasament:

1 Franta 4 puncte

2 Brazilia 4

3 Romania 4

4 Tunisia 0

5 Cuba 0

6 Japonia 0.

Romania, partide disputate pana acum la CM:

Romania - Tunisia 30-28

Romania - Cuba 33-27.