​Înfrângerea rușinoasă din Cupa României a lăsat răni adânci în tabăra CFR-ului. Adrian Mutu și-a dat demisia miercuri după eșecul cu Corvinul Hunedoara (4-0), iar în aceeași zi, Cristi Balaj a demisionat din funcția de președinte.

Cristi BalajFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Adrian Mutu, apărat de un fost campion cu CFR Cluj după dezastrul din Cupa României: „Ce vină are antrenorul?”

Cristi Balaj: „M-am simțit rău fizic - Fetele mele au nevoie de un tată sănătos”

Corvinul Hunedoara a produs șocul din sferturile Cupei României, reușind să elimine CFR-ul cu scorul de 4-0.

Adrian Mutu nu a putut trece peste acest eșec și a demisionat miercuri, lăsându-i loc lui Andrea Mandorlini, care este favorit să revină pe banca echipei.

Miercuri seară, Cristi Balaj și-a anunțat și el demisia din funcția de președinte al clubului din Gruia.

„Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des.

Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie.

În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depășească această perioadă dificilă și să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obțin puncte în cupele europene, așa cum a făcut-o.” - a anunțat acesta pe Facebook.

>> Arbitrul român care a prins lista FIFA pentru Jocurile Olimpice de la Paris

>> Dorinel Munteanu și-a aflat pedeapsa după ce i-a numit „bronzați” pe fanii Rapidului