​​Farul și FCSB se vor întâlni duminică într-un meci din cadrul etapei cu numărul 2 a play-off-ului SuperLigii României. La conferința de presă dinaintea partidei, Gică Hagi a transmis un mesaj foarte clar și anume că își dorește victoria în confruntarea cu liderul.

Gica HagiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

>> Cristi Balaj, atac devastator la adresa arbitrajului după egalul scos de CFR Cluj la Sepsi: „Ce vrei, Vassaras?!”

Gică Hagi își dorește victoria din duelul cu FCSB

Farul și FCSB se întâlnesc duminică de la ora 21 într-o reeditare a finalei pentru titlu din sezonul trecut, câștigate de constănțeni după un meci cu adevărat dramatic.

De această dată, cele două formații traversează perioade diferite, FCSB fiind liderul detașat din play-off. De partea cealaltă, marinarii au prins cu greu un loc în play-off, dar au surprins în prima etapă, când au învins Rapidul chiar pe Giulești.

La conferința de presă dinaintea partidei cu FCSB, Hagi a avut un mesaj clar și anume că își dorește victoria.

„Preocuparea mea cea mai mare e să strângem rândurile, pentru că am avut foarte mulţi jucători plecaţi la lot. Un meci greu, acasă, este un playoff aşa cum a fost şi prima etapă. Toate echipele sunt bune, noi trebuie să facem un meci complet.

Mesajul e să fim noi şi să încercăm să facem fotbalul nostru. Singurul scop pe care îl ai e să câştigi meciul şi să marchezi. Cred că o să facem un meci foarte bun şi să ne aducă victoria, să ne dea speranţe pentru viitor.

Pentru noi doar cele 3 puncte contează şi trebuie să facem orice pentru victorie. În meciul cu Rapid, Farul a făcut un meci complet, atât defensiv şi ofensiv. Am jucat fotbalul nostru. Am arătat foarte bine pe ambele faze. Întâlnim echipa care este pe primul loc, cu jucători de calitate.

Ca să îşi doreşti mai mult de locul 3 trebuie să câştigi meciul de mâine ca să ne gândim la mai multe după aceea. Vrem victoria. Contra FCSB-ului trebuie să faci un meci mare. În zona lui Florinel trebuie să fie jucători de calitate, cine va fi acolo trebuie să fie foarte bun.” -a transmis Hagi, potrivit as.ro.

Clasamentul play-off-ului SuperLigii

1. FCSB – 35 puncte

2. Universitatea Craiova – 28 *

3. CFR Cluj – 28 p *

4. Rapid – 28 p *

5. Farul – 25 p *

6. Sepsi Sf. Gheorghe – 23 p *

* Echipele care au beneficiat de rotunjire la înjumătățirea punctelor.