​FCSB are prima șansă în ceea ce privește câștigarea titlului în acest sezon în SuperLiga României, însă gruparea roș-albastră a primit o decizie proastă înaintea ultimului duel din sezonul regulat, cu Rapid.

Mihai PintiliiFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Gică Hagi, enervat când a fost întrebat de Ianis - Discurs de 17 minute al „Regelui”

>> Cinci echipe luptă pentru ultimele două locuri de play-off – Cum arată duelurile din ultima etapă

Mihai Pintilii a fost suspendat o lună după cartonașul roșu primit în meciul cu FC Voluntari

Meciul dintre FC Voluntari și FCSB a fost unul greu pentru liderul SuperLigii, care a revenit de la 1-0 în a doua repriză.

La centrul partidei s-a aflat Sebastian Colțescu, iar deciziile luate de arbitrul partidei i-a nemulțumit în câteva rânduri pe oficialii de la FCSB.

S-a întâmplat la un moment dat și în timpul jocului, când Elias Charalambous și Mihai Pintilii au contestat o fază petrecută chiar în fața băncii de rezerve a FCSB-ului.

Colțescu a venit la marginea terenului pentru a-i arăta lui Pintilii cartonașul galben, însă acesta l-a ignorat pe arbitru și a primit cartonașul roșu.

Inițial, Comisia de Disciplină din cadrul FRF l-a suspendat pe Pintilii pentru două etape, însă, s-a revenit asupra deciziei și acesta va lipsi de pe bancă o lună.

„Eliminare Pintilii Doru Mihai (oaspeți) - Rectificare Hotărâre - În conformitate cu prevederile art. 122 din RD, dispune rectificarea Hotărârii nr.109/CDE/2024 din 01.03.2024 astfel:

În temeiul art. 53.1 din RD, se sancționează delegatul Pintilii Doru Mihai cu suspendare pentru o lună și penalitate sportivă de 320 lei.” - se arată în comunicatul transmis miercuri de Comisia de Disciplină.

>> Situație inedită în SuperLiga - Problemă pentru LPF înainte de ultima etapă a sezonului regulat

>> FOTO Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova) va purta mască, după accidentarea din meciul cu Rapid

>> Universitatea Cluj a transferat titularul din poarta unei echipe naționale