Meciul dintre Dinamo și Rapid a stârnit din nou animozități între suporterii celor două echipe, iar giuleștenii au decis să nu se prezinte pe Arena Națională. Totuși, aceștia vor vedea partida împreună.

Suporteri ai RapiduluiFoto: Victor Cozmei / HotNews.ro

Suporterii rapidiști vor să umple Giuleștiul, chiar dacă meciul cu Dinamo se joacă pe Arena Națională

Nemulțumiți de numărul de bilete oferite, dar și de poziționarea în stadion, fanii Rapidului au decis să nu se prezinte pe Arena Națională pentru partida cu Dinamo.

Aceștia au fost susținuți de conducerea clubului, care le-a pus la dispoziție stadionul Giulești, unde se vor întâlni pentru a vedea partida pe tabelele de marcaj.

Înaintea duelului, jucătorii rapidiști vor vedea imagini cu atmosfera de lângă podul Grant, iar la finalul meciului toată echipa este așteptată pentru a sărbători cu suporterii o eventuală victorie.

„Ținând cont de faptul că suporterii noștri nu vor fi prezenți în peluza Arenei Naționale, porțile Giuleștiului se vor deschide pentru toți rapidiștii care vor să-i susțină pe baieți de la distanță.

Deoarece Familia Rapid este mereu împreună, meciul de sâmbată seara, contra lui Dinamo, va putea fi urmărit pe cele două tabele de marcaj din interiorul stadionului, iar cântecele rapidiștilor vor răsuna până pe Arenă.

Accesul va fi liber, începând cu ora 19:00, în Peluza Nord și Tribuna a II-a, urmând ca și celelalte sectoare să fie deschise în cazul unui numar mare de suporteri” – a anunțat clubul pe rețelele de socializare.

Partida dintre Dinamo și Rapid se va disputa pe Arena Națională sâmbătă de la ora 20:00 și va fi transmisă LiveBlog de HotNews.ro.

Clasament SuperLiga

1. FCSB 47 puncte

2. CFR Cluj 36

3. Rapid București 36

4. Universitatea Craiova 34

5. Sepsi Sf. Gheorghe 33

6. Farul Constanța 33

7. Universitatea Cluj 32

8. Petrolul Ploiești 30

9. FC Hermannstadt 29

10. Oțelul Galați 27

11. U Craiova 1948 27

12. FC Voluntari 25

13. UTA Arad 24

14. Poli Iași 23

15. Dinamo București 16

16. FC Botoșani 15.