Reveniți în țară după cantonamentul efectuat în Turcia, dinamoviștii au parte de vești bune. Conducerea a anunțat că 3-4 jucători vor sosi la echipă în următoarele zile.

Suporterii echipei Dinamo BucurestiFoto: Victor Cozmei / HotNews.ro

Un portar român și doi mijlocași bulgari, pe lista celor de la Dinamo

Dinamo a disputat două partide amicale în Antalya în care a reușit o remiză în fața celor de la Genclerbirligi și au pierdut categoric duelul cu Charleroi.

În această iarnă, fundașul macedonean Darko Velkovski a fost singurul transfer pentru „câini”, dar situația se va schimba în perioada următoare, când la echipă sunt așteptați 3-4 jucători.

„Sunt mult mai multe lucruri pozitive nu doar unul. A fost un cantonament reușit din punct de vedere al pregătirii, Miter a tras anumite concluzii și ceea ce e mult mai important.

Eu am spus că-mi doresc cel puțin două transferuri în cantonament, am reușit unul. La al doilea a fost o situație pe care nu vreau să o comentez. Avem 3 sau 4 ținte, dar care sunt la un nivel și este foarte greu de negociat acum la început de ianuarie.

Nu vorbim că nu mai vin, noi mai avem 3 sau 4 transferuri de făcut, suntem în discuții, negocieri și totul depinde de detalii” – a anunțat la întoarcerea în țară Andrei Nicolescu, administratorul lui Dinamo, conform DigiSport.

La Dinamo este așteptat fostul portar al celor de la FC Botoșani, Eduard Pap, ultima oară în liga a doua din Ungaria.

Pe lângă acesta, conducătorii sunt în discuții cu mijlocașii bulgari Georgi Milanov și Borislav Tsonev, ambii liberi de contract, anunță ProSport.

În etapa a 22-a a SuperLigii, Dinamo se va deplasa pe terenul Petrolului Ploiești, sâmbătă 20 ianuarie de la ora 20:00.

SuperLiga, clasamentul după 21 de etape

1. FCSB 44 puncte

2. CFR Cluj 36

3. Universitatea Craiova 34

4. Rapid București 33

5. Sepsi Sf. Gheorghe 30

6. Farul Constanța 30

7. FC Hermannstadt 29

8. Universitatea Cluj 29

9. U Craiova 1948 27

10. Petrolul Ploiești 27

11. Oțelul Galați 26

12. UTA Arad 24

13. FC Voluntari 24

14. Poli Iași 23

15. Dinamo București 16

16. FC Botoșani 12.