Mai aproape de titlu ca oricând în acest sezon, FCSB a rezolvat cel de-al treilea transfer al perioadei de mercato. Roș-albaștrii l-au prezentat vineri pe fundașul Nana Antwi de la FC Urartu.

Fani ai FCSB-uluiFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Nana Antwi, prezentat oficial la FCSB

Cu Luis Phelipe și Baba Alhassan transferați înaintea ultimei etape din 2023, FCSB a rezolvat și transferul fundașului dreapta ghanez Nana Antwi, care evolua la FC Urartu, fosta adversară a Farului Constanța din Conference League.

Fotbalistul intrase în ultimele șase luni de contract în Armenia, iar formația antrenată de Elias Charalambous își asigurase deja serviciile sale începând din vară.

Pentru că l-a dorit încă de acum în echipă, Gigi Becali a oferit 50.000 de euro, iar jucătorul s-a alăturat lotului aflat în cantonamentul din Antalya.

„Bine ai venit, Nana Antwi!

FCSB anunță transferul lui Nana Antwi, de la FC Urartu. Fundașul ghanez în vârstă de 23 de ani a evoluat, în cele două sezoane și jumătate petrecute la echipa din Armenia, în 86 de partide, a înscris de două ori și a oferit 8 pase decisive.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!” – a anunțat FCSB pe rețelele de socializare.