CFR Cluj a oficializat transferul lui Omar El Kaddouri, fostul jucător al celor de la Napoli. Acesta a semnat din postura de jucător liber de contract.

Omar El KaddouriFoto: NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Omar El Kaddouri este jucătorul lui CFR Cluj

CFR Cluj a rezolvat transferul lui El Kaddouri, fostul jucător al celor de la Napoli. Jucătorul cu peste 100 de apariții în Serie A este la Cluj și va semna un contract pe trei ani.

Fotbalistul de 33 de ani era liber de contract din vara anului 2023, după despărțirea de PAOK, iar în trecut a evoluat și pentru Napoli, actuala campioană a Italiei.

Cu 30 de selecții și 5 goluri la naționala Marocului, jucătorul cotat în prezent la 600.000 de euro evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv și are la activ 108 apariții, 12 goluri și 16 pase în Serie A.

„Bun venit în familia noastră, Omar El Kaddouri!

Suntem bucuroși să anunțăm primul transfer al acestei ierni! De astăzi, Omar El Kaddouri este noul nostru mijlocaș ofensiv.

Având o vastă experiență, El Kaddouri a bifat 108 apariții în Serie A în tricourile celor de la Napoli, Torino și Empoli. În ultimele șase sezoane, mijlocașul marocan a evoluat la PAOK Salonic, formație pentru care a jucat 173 de partide, semnând 10 goluri și 13 pase decisive.

Născut în Belgia, cu origini marocane, Omar a fost convocat la Echipa Națională a Marocului la vârsta de 22 de ani, având până acum 32 de apariții și 5 goluri pentru reprezentativa țării sale, alături de care a participat și la Jocurile Olimpice din 2012.

Îi urăm bun venit în familia CFR și cât mai multe realizări alături de echipa noastră!” - se arată în comunicatul oficial al clubului.