Damjan Djokovic este rezervă de lux la FCSB, iar mijlocașul nu are de gând să mai rămână la echipa antrenată de Elias Charalambous. Clubul vrea să scape de el încă din această iarnă, dar croatul cere niște bani pentru a face acest lucru.

Damjan DjokovicFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Damjan Djokovic vrea 100.000 de euro pentru a pleca în această iarnă de la FCSB

Damjan Djokovic a sosit gratis la FCSB în vara anului 2023, după despărțirea de Al-Raed, iar mijlocașul de 33 de ani a strâns 17 apariții și a marcat de două ori în actualul sezon al SuperLigii României.

Evoluțiile oscilante ale echipei l-au adus pe Djokovic în stadiul de rezervă de lux, iar acesta ia tot mai în serios varianta plecării de la FCSB.

De partea cealaltă, vicecampioana României se gândește la aceeași variantă, iar cei de la Fanatik scriu că gruparea roș-albastră și-ar dori ca jucătorul croat să plece chiar din această iarnă.

Totuși, fostul jucător al celor de la CFR Cluj nu are de gând să plece cu mâinile goale și ar fi cerut suma de 100.000 de euro conducerii, ceea ce reprezintă salariul său pe 4 luni.

Djokovic chiar ar fi dispus să renunțe la suma de 50.000 de euro în această privință, având în vedere faptul că este în ultimele 6 luni de contract.