FC Botoșani, ultima clasată din SuperLigă, a reușit o victorie surprinzătoare pe terenul celor de la Oțelul Galați, scor 2-0, iar Dorinel Munteanu a anunțat că nu știe dacă va mai continua pe banca tehnică.

Dorinel MunteanuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Oțelul Galați se va despărți de cel puțin zece jucători – Dorinel Munteanu: „Nu mai pot să fac față”

Antrenorul gălățenilor s-a declarat dezamăgit de prestația echipei sale la finalul meciului pierdut cu ultima clasată.

Dorinel Munteanu a anunțat că are nevoie de o pauză pentru a decide dacă va mai continua, dar și că cel puțin zece fotbaliști vor părăsi formația de la Dunăre.

„Sunt cel mai dezamăgit om de acest joc. Echipa mea a jucat foarte slab. Eu sunt responsabil de ce s-a întâmplat în teren. Îmi schimb obiectivul, pentru că lumea a luat-o razna. Au început să viseze prea mult. Când vine un asemenea eșec, încep să fie nemulțumiți.

Îmi schimb obiectivul, să rămânem în ligă. Dacă așa vor distinșii noștri suporteri, să rămânem în ligă. Mai sunt 27 de puncte, se poate întâmpla orice. Până astăzi, ar fi trebuit să fie mulțumiți și onorați că participă la această competiție. Sunt oameni care încearcă să provoace. Sunt multe tabere.

Nu vreau să mă iau după lucruri necurate, dar… Atât timp cât mai sunt 27 de puncte, pot să sper la orice. În momentul de față, la retrogradare ne gândim.

Se vor schimba cel puțin 10 jucători! Mesajul meu din această săptămână nu a fost înțeles de jucători. Ce spun eu trebuie să fie lege. Cine nu înțelege, pleacă. Vor fi cel puțin 10.

Rus face parte din grupul celor care vor pleca. A primit foarte multe șanse. Nu pot să-i critic, îi critic la general după meci.

Îmi trebuie o pauză de câteva zile să decid dacă voi continua sau nu la echipă. Chiar nu mai pot să fac față, sincer. Am dus echipa aceasta din liga a treia până în Liga 1. Să fie suporteri nemulțumiți, mi se pare prea mult pentru un om care își dorește performanța” – a declarat Dorinel Munteanu, pentru DigiSport.

După 21 de etape, Oțelul Galați ocupă locul 11 în clasamentul SuperLigii, cu 26 de puncte.