După XXI de etape scurse din SuperLigă, FCSB este lider detașat și va încheia anul la cel puțin opt puncte față de următoarea clasată. Totuși, patronul Gigi Becali pregătește noi întăriri pentru Elias Charalambous.

Suporteri ai FCSB-uluiFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

FCSB a oferit 50.000 de euro pentru un fundaș dreapta ghanez

Cu Lui Phelipe și Baba Alhassan deja rezolvați, roș-albaștrii țintesc un fundaș dreapta ghanez, Nana Antwi, care evoluează la FC Urartu, fosta adversară a Farului Constanța din Conference League.

Jucătorul intră la începutul anului viitor în ultimele șase luni de contract și poate semna gratis, însă FCSB și-l dorește încă din pauza de iarnă.

„Am avut o discuție cu cei de la Urartu, le-am făcut o ofertă, vom vedea, așteptăm zilele următoare să vedem dacă vor accepta. Da, este oferta de 50.000 de euro de care spunea Gigi Becali. Băiatul intră în ultimele 6 luni și e foarte posibil să semneze în ianuarie.

El poate semna în ianuarie cu FCSB, dar să mai rămână aici. Oricum, în vară e liber de contract. Dacă armenii acceptă oferta vine de acum, dacă nu va fi semnat și vine în vară, cam asta e ideea.

Momentan, cu cel de Sheriff (n.r. – David Ankeye) a rămas așa în stand-by, vedem. Căutăm atacant, dar e destul de greu. Cu atacanții e cea mai mare problemă în momentul de față. Dar dacă nu va veni un atacant, ai variante” – a declarat impresarul Florin Vulturar, pentru Fanatik.

FCSB se va și despărți de mai mulți jucători, pe lista neagră a lui Gigi Becali aflându-se Dorin Rotariu, Cristi Ganea, Andrea Compagno, Eduard Radaslavescu și Damian Djokovic.