Deși se află pe poziția secundă a SuperLigii, la cinci puncte distanță de liderul FCSB, CFR Cluj nu traversează cea mai bună perioadă din punct de vedere al rezultatelor.

Andrea MandorliniFoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

CFR Cluj a anunțat oficial că îl susține pe antrenorul Andrea Mandorlini

Înfrângerea din ultima etapă a SuperLigii cu Universitatea Craiova a continuat seria slabă a celor de la CFR Cluj, care au ajuns la cinci partide consecutive fără victorie.

În ultimele opt meciuri din campionat și din cupă, ardelenii au câștigat cele trei puncte doar în confruntarea cu Farul Constanța din 30 octombrie.

Pe fondul zvonurilor tot mai intense că italianul Andrea Mandorlini va fi demis, conducătorii de la CFR au emis un comunicat în care își afirmă susținerea pentru antrenor și jucători.

„În urma informațiilor apărute, din ce în ce mai des, în presa sportivă, menite să producă un dezechilibru în familia noastră, clubul CFR 1907 Cluj dorește să vină cu anumite precizări:

Suntem complet dezamăgiți de aceste tentative îndreptate cu rea credință asupra clubului nostru, care au unica intenție de a destabiliza echipa.

Urmează un program încărcat, cu patru meciuri importante până la pauza competițională, și ne dorim ca toată energia noastră să fie îndreptată exclusiv în această direcție, și nu pentru dezmințirea periodică a articolelor apărute în spațiul public.

Chiar dacă, într-adevăr, ultimele rezultate nu au fost așa cum ni le-am dorit, atât jucătorii, cât și antrenorul nostru, Andrea Mandorlini, au parte de susținere din partea conducerii clubului. Jocul prestat de echipa noastră, apreciat și de marea majoritate a specialiștilor din domeniu, ne dă încredere pentru restul meciurilor din acest sezon.

Am demonstrat în repetate rânduri că eșecurile ne dau puterea de a reveni și de a învinge, acestea făcând parte, în mod inevitabil, din realitatea sferei sportive” – a anunțat CFR Cluj, pe site-ul oficial.

Seria meciurilor importante continuă pentru clujeni, care vor întâlni miercuri seară Rapidul într-un meci decisiv pentru calificarea în sferturile Cupei României, iar duminică pe FCSB în SuperLigă.