Rapid a făcut numeroase transferuri în vară, iar jocul echipei a început să se schimbe treptat după sosirea pe banca tehnică a italianului Cristiano Bergodi. Aflați pe locul trei în campionat, giuleștenii au prelungit contractul unuia dintre titulari.

Jucătorii echipei RapidFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Fundașul Paul Iacob a semnat pe încă doi ani cu Rapid

Deși în mandatul lui Adrian Mutu a prins foarte rar echipa, schimbarea de antrenor l-a făcut pe Paul Iacob titular indiscutabil alături de Săpunaru în defensiva Rapidului.

Fundașul în vârstă de 27 de ani a primit miercuri o prelungire de doi ani a contractului scadent vara viitoare.

„Mă bucur mult că am semnat prelungirea contractului cu Rapid. Îmi doresc foarte mult să avem rezultate importante împreună și să reușim să câștigăm trofee. Sper ca la vară să putem sărbători câștigarea campionatului.

Clubul a avut încredere în mine și cred că acest contract arată că le-am răsplătit încrederea. Voi da în continuare tot ce am mai bun pentru a reuși să ne îndeplinim obiectivele. Hai, Rapid!” – a declarat Paul Iacob, pentru site-ul oficial al clubului.

Evaluat la 900.000 de euro, Iacob s-a format la Academia Hagi și a mai evoluat pentru Gaz Metan, FC Brașov, ASA Târgu Mureș, Dunărea Călărași și Chindia Târgoviște.

A ajuns în Giulești în 2022 și a strâns 34 de meciuri în care a marcat de cinci ori.