Odată cu revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău pe banca Universității Cluj, echipa a prestat un joc solid, ajungând la doar două puncte de locurile de play-off, iar pretențiile ardelenilor au crescut.

Jucatorii echipei Universitatea ClujFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Universitatea Cluj ar putea fi preluată de investitori turci

„Șepcile roșii” ar putea avea investitori noi în următoarea perioadă, iar conducerea clubului negociază cu un grup de oameni de afaceri din Turcia.

Aceștia au fost prezenți în tribune la partida din ultima etapă încheiată la egalitate cu Petrolul Ploiești, iar discuțiile au fost confirmate de către președintele clubului.

Din grupul de afaceriști fac parte Serhan Cetinsaya, fost vicepreședinte la Beșiktaș Istanbul și Sertac Guven, care a activat în conducerea echipei Trabzonspor, scrie GSP.

„N-aș vrea să comentez prea multe. Suntem într-un anumit stadiu al discuțiilor și o să vedem în perioada următoare cum vor evolua.

Da, sunt discuții. Au și fost la Cluj, la meci. Nu vă pot da prea multe detalii legat de stadiul discuțiilor” – a confirmat președintele Universității Cluj, Radu Constantea, pentru Iamsport.ro.

Aflată pe locul al zecelea în SuperLigă cu 20 de puncte, Universitatea Cluj se va deplasa în Giulești etapa viitoare, pentru duelul cu Rapid.