Prima etapă a returului sezonului regular al SuperLigii va debuta vineri, iar până la pauza de iarnă se vor mai disputa șase runde, iar echipele încep deja să se gândească la perioada de mercato.

Andrea MandorliniFoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

CFR Cluj a anunțat despărțirea de Jefte Betancor

Formația antrenată de italianul Andrea Mandorlini va disputa pe terenul celor de la Poli Iași prima etapă a returului.

Înaintea plecării spre Moldova, tehnicianul ardelenilor a vorbit despre situația lui Jefte Betancor, jucător care s-a arătat nemulțumit de faptul că nu evoluează mai mult.

În urmă cu două etape, CFR Cluj învingea Farul cu scorul de 3-1, iar Jefte era schimbat la pauză. Jucătorul spaniol nu a așteptat finalul meciului și a plecat direct de la stadion.

„Jefte este afară din acest proiect, din echipa noastră. El este un băiat bun şi îi doresc tot binele. El a jucat multe meciuri la noi, îşi dorea să joace mai mult, mie îmi pare rău pentru el. El a decis asta. El îşi dorea să joace mai mult şi eu nu îi pot promite asta, indiferent de numele pe care îl are.

După meciul cu Iaşi avem o pauză, apoi şase meciuri foarte grele şi perioada de mercato. Noi ne concentrăm doar asupra meciului cu Iaşi. Urmărim profiluri de jucători, dar concentrarea noastră este pe aceste meciuri. Sunt convins că în mercato directorii sportivi vor face o treabă foarte bună, aşa cum am făcut-o mereu”, a declarat Mandorlini, conform DigiSport.

În vârstă de 30 de ani, Jefte Betancor a mai evoluat în România pentru FC Voluntari și Farul și este cotat de Transfermarkt la 1 milion de euro.

A evoluat în acest sezon în 17 partide în toate competițiile pentru CFR Cluj și a reușit să marcheze un gol.

După 15 etape scurse din SuperLigă, CFR Cluj ocupă poziția secundă a clasamentului cu 30 de puncte, unul mai puțin decât liderul FCSB.