Elias Charalambous și Cristiano Bergodi au prefațat duelul dintre FCSB și Rapid din această seară. Dacă giuleștenilor le lipsesc mai mulți jucători importanți, vedetele roș-albastre sunt apte de joc.

Duel pentru minge în Rapid - FCSBFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

FCSB se va baza pe Chiricheș și Florinel Coman la meciul cu Rapid

Înaintea partidei, antrenorul Elias Charalambous a vorbit despre înfruntarea pe care o consideră importantă, dar nu decisivă.

„Urmează un meci important, un meci de care se bucură toţi jucătorii şi toţi suporterii, pentru că se va disputa pe un stadion plin. Ştim că va fi dificil pentru noi, însă suntem bine pregătiţi. Obiectivul nostru este să câştigăm.

Sunt în luptă directă cu noi şi e şansa noastră să ne distanţăm mai mult în clasament. Însă în final, fiecare meci valorează tot 3 puncte. Nu este un meci decisiv, e mult prea devreme să vorbim despre asemenea lucruri.

Va fi un derby, un meci în care e important cum jucăm. Chiricheş şi Coman se antrenează 100% alături de echipă. Şi toţi jucătorii care se antrenează împreună cu echipa au şanse să se afle în primul unsprezece. În acest moment nu avem jucători accidentaţi, toţi sunt apţi” – a anunțat Elias Charalambous, conform Agerpres.

Rapid se mulțumește și cu un punct pe Arena Națională

Fără Rrahmani, Petrila și Emmers, toți accidentați, Cristiano Bergodi consideră meciul de duminică un test pentru nivelul echipei pe care o antrenează.

„E un meci foarte important, se întâlnesc echipele de pe locurile 1 şi 3, aşa că e o partidă de top pentru fotbalul românesc. E un meci cu orgolii mari. Va fi dificil pentru că jucăm şi în deplasare, dar meciul ne va arăta nivelul la care suntem. Eu unul sunt foarte curios care este nivelul nostru în acest moment pentru că întâlnim liderul clasamentului.

O victorie cu FCSB ar fi super pentru noi. Însă noi dacă am scoate un punct acolo ar fi foarte important pentru că e un test împotriva echipei de pe primul loc.

După toate problemele pe care le-am avut până acum cred că trebuie să ne bucurăm că suntem pe locul 3, care care nu-l pierdem indiferent de rezultatul de mâine. Eu spun că suntem în grafic la jumătatea sezonului regulat, fără să fim prea entuziaşti de asta” – a declarat Cristiano Bergodi, citat de Agerpres.

Partida dintre FCSB și Rapid se va disputa duminică de la ora 20:30 pe Arena Națională, partidă transmisă LiveBlog de HotNews.ro.