Farul Constanța are emoții în ceea ce privește calificarea în play-off, după ce a înregistrat un nou eșec în SuperLiga României, pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 3-1.

Gica HagiFoto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Farul Constanța tremură pentru un loc de play-off

Farul Constanța nu seamănă deloc cu formația care cucerea la pas titlul în sezonul trecut.

Formația antrenată de Gică Hagi se află pe locul 7 după 14 etape, iar constănțenii au pierdut de o manieră categorică în deplasarea de la CFR Cluj, scor 3-1.

Cu toate că Budescu a deschis scorul în Gruia, campioana en-titre a fost dominată și Muhar a egalat până la pauză. Tot el a adus-o pe CFR Cluj în avantaj, iar Juricic a stabilit scorul final.

La finalul partidei, Gică Hagi a făcut o analiză asupra jocului pierdut contra ardelenilor și a stabilit și obiectivul campioanei pentru sezonul regular.

„Un început echilibrat, știam că întâlnim o echipă puternică acasă, cu un joc vertical, puternică la faze fixe. După gol, nu ne-am mai apărat așa de bine. Defensiv am făcut un meci slab, ofensiv ne-am mișcat, dar trebuia să facem mai multe.

Trebuie să găsim răspunsuri, trebuie să ne apărăm mai bine. Ca să funcționeze atacul, trebuie să ai mingea. Nu am controlat meciul, am făcut doar anumite lucruri. CFR a fost agresivă, noi ne-am mișcat puțin și de aici au venit problemele.

Sunt 6 jucători care au lipsit, dar nu vorbim acum despre ei. E doar o înfrângere, care ne doare, dar mergem înainte. Trebuie să strângem rândurile pentru că drumul e lung. Eu v-am spus de mult, noi nu o să fim în lupta pentru titlu, am avut dreptate, acum ne rămâne să ne luptăm pentru play-off.” - a transmis Gică Hagi, potrivit Digi Sport.

Clasament SuperLiga

1. FCSB 31p / 14 mj

2. CFR Cluj 30p / 14 mj

3. Rapid București 26p / 14 mj

4. Univ Craiova 22p / 14 mj

5. Hermannstadt 20p / 14 mj

6. Petrolul 20p / 14 mj

7. Farul 20p / 14 mj.