FC Botoșani se află într-o situație delicată în acest sezon al SuperLigii, pe ultima poziție a clasamentului. În timp ce victoriile se lasă așteptate, o altă problemă a apărut la echipa antrenată de Dan Alexa.

Jucătorii echipei FC BotoșaniFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Virgile Pinson, bănuit de FC Botoșani că a pariat pentru primirea unui cartonaș galben

După partida pierdută de FC Botoșani cu scorul de 5-2 în deplasarea de la Sepsi, antrenorul Dan Alexa anunța că nu vrea să continue, din cauza unor lucruri pe care le-a sesizat la echipă.

Conform Fanatik, spre finalul primei reprize atacantul Virgile Pinson a fost anunțat de coechipierul său Jean Armel Drole că urmează să intre în locul său la pauză.

La faza imediat următoare, Pinson s-a grăbit să încaseze un cartonaș galben fără motiv, ceea ce a trezit suspiciunea conducătorilor clubului care au deschis o anchetă internă.

Cercetările pe plan local au scos la iveală cu o persoană a încercat înaintea partidei să parieze 10.000 de lei pentru un cartonaș galben încasat de Pinson, iar patronul Valeriu Iftime a anunțat că va sesiza Comisia de disciplină a Federației Române de Fotbal.

„Vă pot spune că există o cercetare disciplinară privind cartonașul galben încasat de Pinson. Din moment ce chiar el ne-a spus că a luat în mod premeditat acel avertisment, atunci e normal să ne sesizăm. De ce să vrei să iei un cartonaș?

Am fost avertizați că cineva a dorit să parieze 10.000 de lei la o casă de pariuri din Botoșani și că s-a acceptat o sumă mult mai mică. Eu i-am cerut președintelui nostru să sesizeze Comisia de integritate a FRF”, a declarat Valeriu Iftime, pentru GSP.