Farul Constanța și UTA se vor întâlni joi într-o partidă restantă din etapa a cincea a SuperLigii. Campioana României suferă la nivelul lotului, nu mai puțin de șapte fotbaliști având probleme înaintea meciului.

Gica HagiFoto: AA / Abaca Press / Profimedia

Larie, Nedelcu și Louis Munteanu, indisponibilii campioanei la meciul cu UTA

Într-o conferință de presă premergătoare partidei de joi, managerul tehnic Gheorghe Hagi a lăudat formația antrenată de Mircea Rednic, pentru jocul arătat în ultima perioadă.

La nivel de lot, Farul nu se va putea baza pe Nedelcu, Larie, Munteanu, Cojocaru, Andronache, Vînă și Benchaib.

„Jucăm împotriva unui bun prieten (n.r. Mircea Rednic) și un coleg cu care am jucat și crescut împreună. Sperăm ca la acest meci să fim mult mai inspirați în ultimii 30 de metri, pentru că la U Cluj am făcut un meci bun și ne-am impus la posesie, dar și la mai multe capitole.

Ca și jucători, accidentarea lui Nedelcu a recidivat la meciul cu U Cluj. Mai avem jucători ca Larie, care a ieșit la pauză și nu știm dacă va juca. Louis Munteanu are și el o mică problemă, dar încercăm să le gestionăm. Cojocaru, Androanche și Vînă sunt și ei accidentați, dar și Benchaib de care știți deja cu toții. Avem ceilalți băieți și suntem optimiști că vom face un meci mare și să luăm cele trei puncte pentru că avem mare nevoie.

UTA a crescut de la meci la meci, sunt convins că Mircea știe ce face, practic a demonstrat. O echipă destul de puternică, față de U Cluj este mult mai puternică și verticală. Cu siguranță de așteaptă un meci de luptă și foarte greu. I-am analizat, am văzut ce calități și defecte au.

Fiecare echipă care vine la Constanța e obligată să se apere, deci sunt obligate prin jocul pe care îl facem și prin mentalitate. Important e să fim noi și să avem capacitatea să înscrie” – a anunțat Gheorghe Hagi, conform DigiSport.

Partida dintre Farul Constanța și UTA, restanță din etapa a cincea a SuperLigii, se va disputa joi de la ora 20:00.

Clasamentul SuperLigii

1. FCSB – 30 p / 13 m

2. CFR Cluj – 27 p / 13 m

3. Rapid – 23 p / 13 m

4. Universitatea Craiova - 22 p / 13 m

5. Hermannstadt – 19 p / 13 m

6. Petrolul – 19 p / 13 m

7. Farul - 19 p / 12 m

..........................................

13. FC Voluntari – 13 p / 13 m

14. UTA – 11 p / 12 m

15. Dinamo – 9 p / 13 m

16. FC Botoșani – 6 p / 13 m