Oțelul Galați a remizat în deplasare la CFR Cluj (0-0) și a ajuns la 9 remize în actuala ediție a SuperLigii României. Gălățenii țin aproape de zona de play-off, iar Dorinel Munteanu s-a declarat mulțumit de rezultatul din Gruia.

Dorinel MunteanuFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Oțelul Galați, 9 remize de la revenirea în SuperLiga României

Oțelul Galați continuă să producă surprize la revenirea în SuperLiga României.

Formația antrenată de Dorinel Munteanu a remizat în deplasare la CFR Cluj, dar a avut ocazii mari de a înscrie pe terenul ardelenilor.

La finalul partidei, Dorinel Munteanu a făcut o analiză asupra jocului prestat de elevii săi și a avut un mesaj și către vechea conducere a CFR-ului.

„Am câștigat un punct meritat. Am știut ce adversar avem în față. Nu am pierdut, am făcut o partidă exactă. Nu știu dacă adversarii au fost periculoși, noi ne-am creat ocazii. Un punct este mai mult decât meritat.

E greu cu cea mai bună apărare. Nu am făcut antijoc. Jucătorii noștri au făcut o partidă exactă. Azi nu s-a văzut diferența. Sunt mulțumit pentru un punct câștigat.

Acest punct va fi și mai important dacă vom câștiga și meciul de acasă cu Hermannstadt. Mulțumesc actualei conduceri (n.r. pentru modul în care a fost primit în Gruia). M-a emoționat. Toată lumea știe ce am făcut pentru CFR. Vechea conducere nu a știut.” - a transmis acesta, potrivit Digi Sport.

Clasamentul SuperLigii

1. FCSB – 30 p / 13 m

2. CFR Cluj – 27 p / 13 m

3. Rapid – 23 p / 13 m

4. Universitatea Craiova - 22 p / 13 m

5. Hermannstadt – 19 p / 13 m

6. Petrolul – 19 p / 13 m

..........................................

13. FC Voluntari – 13 p / 13 m

14. UTA – 11 p / 12 m

15. Dinamo – 9 p / 13 m

16. FC Botoșani – 6 p / 13 m