FC Botoșani a rămas și după etapa a 13-a a SuperLigii României fără victorie. Formația antrenată de Dan Alexa a fost învinsă categoric de Sepsi, scor 5-2, deși a făcut o primă repriză foarte bună.

Dan AlexaFoto: Inquam Photos / Cornel Putan

Dan Alexa, pregătit să demisioneze de la FC Botoșani - Moldovenii, fără victorie în acest sezon

Sezonul catastrofal al celor de la FC Botoșani continuă, după ce moldovenii au suferit un nou eșec, de această dată în deplasare la Sepsi.

Formația pregătită de Dan Alexa a făcut o primă repriză excelentă, în care a reușit să marcheze de două ori, dar a căzut inexplicabil în repriza secundă și a pierdut cu 5-2.

La finalul disputei, Dan Alexa a găsit cu greu explicații pentru prestația lamentabilă a echipei și a dat de înțeles că va demisiona din postura de antrenor principal al celor de la Botoșani.

„Vorbind strict de joc, cred că două reprize diferite. O primă repriză bună, dar am luat gol foarte ușor. Până acum le-am luat pe toate, dar nu dădusem un autogol.

Îmi asum tot, sunt principalul vinovat pentru ce s-a întâmplat astăzi. Eșecul ăsta este al meu și nu mai este altceva de spus.

Mă gândesc să nu mai continui și parcă dau așa în gol. Am o relație bună cu domnul Iftime, dar sunt niște lucruri care nu-mi plac. O să am o discuție cu dânsul și doar mă știți că nu îmi place să țin de scaun.

O să am o discuție cu domnul Iftime pentru că îl apreciez foarte mult. Nu se mai poate continua așa. Pe noi pe antrenori ne țin rezultatele, în rest e vrăjeală.” - a transmis acesta, potrivit Digi Sport.

Clasamentul SuperLigii

1. FCSB – 30 p / 13 m

2. CFR Cluj – 26 p / 12 m

3. Rapid – 23 p / 13 m

4. Universitatea Craiova - 22 p / 13 m

5. Hermannstadt – 19 p / 13 m

6. Petrolul – 19 p / 13 m

..........................................

13. FC Voluntari – 13 p / 13 m

14. UTA – 11 p / 12 m

15. Dinamo – 9 p / 13 m

16. FC Botoșani – 6 p / 13 m