Sepsi Sfântu Gheorghe a suferit al șaselea eșec la rând în SuperLiga României. Formația antrenată de Liviu Ciobotariu a pierdut restanța cu Politehnica Iași, scor 1-0. Covăsnenii au ratat și o lovitură de la 11 metri.

Liviu CiobotariuFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

*Click pe numele marcatorului pentru a vedea golul*

Poli Iași, victorie în Copou cu Sepsi

Poli Iași a obținut al patrulea succes din actuala ediție a SuperLigii României.

Formația pregătită de Leo Grozavu s-a impus la limită în duelul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, la capătul unui meci pe care l-a controlat în totalitate.

Oaspeții au avut totuși șansa să deschidă scorul după doar 4 minute, însă Cosmin Matei a irosit o lovitură de la 11 metri.

Până la pauză, ieșenii au avut mari ocazii de a deschide scorul, însă Niczuly i-a salvat pe oaspeți în mai multe situații.

În a doua repriză, gazdele au lovit imediat prin Luis Phelipe (min 48), după ce l-a executat pe Niczuly cu un șut elegant.

Ocaziile au continuat să curgă la poarta oaspeților, însă emoții mari s-au trăit pe final, mai exact în minutul 81, când Debeljuh a reluat în plasă. După consultarea VAR, golul a fost anulat.

Scor final 1-0, iar Poli Iași urcă pe locul 10 în campionat și acumulează 14 puncte. Sepsi coboară pe locul 12, cu 12 puncte.

Aici poți vedea rezumatul partidei dintre Poli Iași și Sepsi Sfântu Gheorghe