Deși începuse destul de modest sezonul cu Cristiano Bergodi pe bancă, Rapid a revenit în zona superioară a clasamentului în SuperLiga României și în acest moment completează podiumul. Giuleștenii au adus mai mulți jucători în această vară, dar se vor despărți de un fost internațional român în pauza de iarnă.

Dragoș GrigoreFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dragoș Grigore va pleca de la Rapid în iarnă - Fundașul nu face parte din planurile lui Cristiano Bergodi

Dan Șucu i-a pus gând rău FCSB-ului în acest sezon și a adus mai mulți jucători în această vară, câțiva chiar de la vicecampioana României.

Automat, a crescut și concurența pentru posturile de titulari în echipa alcătuită de Cristiano Bergodi, iar giuleștenii sunt gata să se despartă în iarnă de fundașul Dragoș Grigore.

Cu toate că în sezonul precedent a fost om de bază în centrul apărării la Rapid, alături de Cristi Săpunaru, în actuala stagiune Dragoș Grigore nu a jucat nici măcar un minut pentru echipa din Giulești.

Cu 38 de selecții la echipa națională de fotbal a României, Dragoș Grigore este cotat la 250.000 de euro, conform Transfermarkt, și este așteptat să se despartă de giuleșteni chiar în această iarnă, anunță GSP.

La un singur meci a fost jucătorul de 37 de ani în lotul Rapidului, la un duel cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din 14 iulie.

În cariera sa, Grigore a mai jucat pentru FCM Huși, CFR Timișoara, Dinamo București, Toulouse, Al-Sailiya și Ludogorets Razgrad.