SuperLiga României se reia după două săptămâni de pauză, iar Sepsi Sfântu Gheorghe speră să pună punct seriei de 5 înfrângeri la rând în campionat. Liviu Ciobotariu este conștient că următorul joc poate fi decisiv pentru postul.

Liviu CiobotariuFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Poli Iași - Sepsi, meciul care îi poate decide viitorul lui Liviu Ciobotariu

Cu toate că începuse sezonul excelent, Sepsi Sfântu Gheorghe a ajuns la 5 înfrângeri consecutive în SuperLiga României.

Formația antrenată de Liviu Ciobotariu se află pe locul 11 după 11 meciuri jucate, cu un total de 12 puncte.

Pe 19 octombrie, covăsnenii vor juca în deplasare pe terenul nou promovatei Poli Iași, iar Liviu Ciobotariu a recunoscut că partida din Copou poate fi decisivă în ceea ce privește viitorul său pe banca echipei din Sfântu Gheorghe.

„Pentru noi această restanță este foarte importantă, este o finală și știți voi de ce. Am avut timp suficient să pregătim acest meci, față de cele multe deplasări și jocurile din trei în trei zile, când nu am putut pregăti jocul așa cum aș fi vrut eu.

Mergem la Iași să câștigăm cele trei puncte, vom întâlni o echipă foarte bine fizic și tactic pregătită de Leo Grozavu, care este un antrenor foarte bun. Vrem să ieșim de aici (n.r. play-out).

A fost o perioadă grea, eu zic că am trecut peste momentele dificile, în special moralul jucătorilor. Am fost mulțumit de randamentul și implicarea jucătorilor la antrenament.

La meciul cu Botoșani sau Voluntari vom avea lotul pregătit din punct de vedere medical. Iași a venit pentru prima dată în campionatul nostru și e o echipă foarte bună, au arătat foarte bine împotriva Rapidului. Pe Leo Grozavu îl cunosc foarte bine.

Cer răbdare din partea suporterilor, știm că sunt nemulțumiți și supărați pe bună dreptate. Îi rog să fie alături de noi.” - a declarat acesta, potrivit Digi Sport.