CFR Cluj se află la doar 3 puncte de liderul FCSB după 12 etape disputate în SuperLiga României, iar înainte de reluarea campionatului ardelenii au prezentat un jucător de profil ofensiv, adus din Africa.

Jucatorii echipei CFR ClujFoto: Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru

Yolou Guigui Theo Julien a semnat cu CFR Cluj

CFR Cluj a schimbat echipa din temelii în această vară, după despărțirea de Dan Petrescu, însă oficialii ardelenilor continuă să urmărească și să transfere jucători de pe continentul african.

Miercuri, gruparea pregătită de Andrea Mandorlini a oficializat transferului Yolou Guigui Theo Julien, atacant în vârstă de 18 ani, adus din Coasta de Fildeș.

„Bun venit în familia noastră, Yolou Guigui Theo Julien

Suntem bucuroși să vă anunțăm că internaționalul de tineret din Coasta de Fildeș, Yolou Guigui Theo Julien, se alătură clubului nostru.

Atacant în vârstă de 18 ani, Yolou a evoluat în prima ligă din Coasta de Fildeș la Asi D'abengourou. În vara anului trecut, tânărul jucător a fost convocat la Naționala U20 a țării sale pentru Cupa Africii pe Națiuni U20

Îi urăm bun venit în familia CFR și cât mai multe reușite în tricoul vișiniu!” - se arată în comunicatul oficial al clubului.

După duelurile echipelor naționale, din preliminariile pentru Campionatul European din 2024, SuperLiga României revine, iar CFR Cluj va juca pe teren propriu, cu Oțelul Galați, într-un meci programat pe data de 23 octombrie.

7 zile mai târziu, multipla campioană a României va da peste campioana en-titre Farul Constanța, într-o partidă ce va avea loc tot pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.