Valentin Țicu l-a accidentat grav pe Dragoș Iancu în meciul dintre Petrolul și Hermannstadt, iar Comisia de Disciplină din cadrul FRF l-a suspendat pe acesta pentru 16 etape. Sibienii au reacționat după decizia luată de comisie și au subliniat că nu au cerut o pedeapsă mare pentru fotbalistul „găzarilor”.

Jucătorii echipei HermannstadtFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dragoș Iancu va reveni în 2024 după ce a fost accidentat grav de Valentin Țicu

Valentin Țicu a primit 16 etape de suspendare după ce l-a accidentat grav pe Dragoș Iancu în meciul dintre Petrolul și Hermannstadt, iar oficialii „găzarilor” au reacționat după decizia luată de Comisia de Disciplină din cadrul FRF.

>>> Clubul ​Petrolul Ploiești, acuzat de șantaj după accidentarea teribilă suferită de Dragoș Iancu

Mai mult decât atât, o reacție a venit și din partea celor de la Hermannstadt, care au subliniat faptul că nu s-au făcut presiuni asupra comisiei cu privire la perioada de suspendare a lui Țicu.

„Mă bucur că a fost un caracter puternic (n.r. Dragoș Iancu), doar și-a pus mâinile în cap și nu a mai zis nimic. A arătat că este un băiat puternic, eu cred că reacționat mai rău.

Decizia Comisiei de Disciplină... el a luat minimul care se putea. Noi nu ne-am dorit ca Țicu să ia o suspendare mare, am lăsat Comisia să decidă.

Țicu a beneficiat de articol, pentru că Țicu nu a luat cea mai dură suspendare. Nu are rost să mai comentăm, dacă Comisia ar decide să primească o suspendare mai mică nu ne vom opune. Regulamentar, minimul nu poate să fie argumentat. Nu are cum să nu fie accidentarea gravă. Sunt niște poze care arată acest lucru.

Jucătorul nu va reveni în următoarele trei luni, așa cum s-a anunțat. De Țicu îmi pare foarte rău pentru că stă departe de gazon.” - a declarat Dănuț Perjă, team-manager-ul formației sibiene, potrivit Digi Sport.